Forside Side 2 Astrologi

 

Om os

På Dalagergård bor Gudik Gudiksen (kendt som Snapsekongen af Salling) og Jette Rybak (indehaver af JetText og Hobbyteket). Her foregår mange forsk. aktiviteter. I denne folder nævnes blot nogle af disse.

 

Salling Snapsen

 

Gudik er den stolte ”opfinder” af Salling Snapsen. Det kom sig af, at Skive havde besøg af hans kongelige højhed Prins Henrik. Her fik han overrakt et eksemplar af Fur snapsen. Dette gav Gudik idéen til at også Salling skulle have sin egen snaps, inden Prins Henrik evt. kommer igen.

Salling Snapsen fremstilles hos Viskum snaps v/Birthe Ladefoged, men efter Gudik’s opskrift. Den består af 7 forsk. planter og har sin helt egen smag.

Flaskesalg

 

I år 2009 begyndte vi at importere spændende flasker fra Tyskland. Vi kan i dag tilbyde et ganske pænt udvalg af glasflasker med enten korkprop eller skruelåg. Disse flasker er i høj grad velegnede til f.eks. kryddersnapse. Flaskerne kan købes i butik- ken på Bakkedraget eller i onlineshoppen.

 

Kryddersnapse hobby

 

Gudik holder gerne foredrag om hans store lidenskab kryddersnaps. Han har mindst 100 forsk. og deler ofte gerne smagsprøver ud. På hans hjemmeside finder man ”månedens snaps”, hvor han forsøger at give snapseopskrifter med urter der hører sig til den måned det omhandler.


 
JetText

 

Jette startede firmaet JetText den 15. juni 1997 og firmaet kører stadig i samme ånd som dengang. Hen ad vejen er der koblet nye tiltag på, og nogle hører nu fortiden til.

JetText beskæftiger sig bl.a. med følgende:

·                Design og vedligeholdelse af hjemmesider og hvad dette ellers fører med sig.

·                Rådgivning omkring IT og onlineshopper, domæner m.v.

·                Oversættelser mellem dansk, engelsk og tysk, frem og tilbage.

·                Markedsføringsmaterialer, visitkort, logoer m.v.

·                Plastikcoating af A3, A4 og A5 formater.

·                Computer og IT-undervisning – Enetimer.

Hobbyteket

 

Hobbyteket er et hobbyfirma under JetText. Kært barn har mange navne og Hobbyteket er også kendt som ”Servietunionen”. Dette skyldes det store udvalg af servietter, som sælges stykvis, med henblik på Decoupage. Herudover sælges der alt til Decoupage og alt til 3D-kort. Vi tilbyder også kurser indenfor for dette, som tilpasses individuelt.

Kig ind i butikken på Dalagergård og se udstilling af Decoupage og 3D-kort. Få inspiration til hvad man selv kan lave.

Astrologi

Jette fremstiller horoskoper af forsk. art. Disse lev. Enten som udskrift på papir eller som PDF-fil lev. Pr. e-mail. Man kan vælge mellem følgende horoskoper:

·         Personligt og prof. Horoskop med dynamiske analyser

·         Astrologisk kalender – 3 måneder

·         Parhoroskoper som sammenligner 2 horoskoper.

Healing 

Gudik fandt for nogle år siden ud af, at han har evner som healer. Spørg for nærmere information her om.

Plantesalg   

 

Vi har efterhånden en del krydderurter til salg. F.eks. Mesterrod, som siges at være uddød i Danmark. Herudover enkelte planter til haven. Et område under løbende udvikling. Vi har f.eks. Rhododendron og Gunnera.

 

Øl & Vin  

Gudik går også op i gode vine og spændende øl. Så meget at han ligefrem sælger af begge dele.

 

Loppemarked

 

I forsommeren 2011 påtænker vi at sælge genbrugsting så længe lager haves. Der kan blive tale om alt fra møbler til glas og porcelæn osv. Endnu et bevis for at vi har en ”blandet landhandel”.

Copyright sprlogbd.jpg 2011