Astro Z-up
Startside WOW

 

 

 

 

Horoskop
Parhoroskop
Astro Kalender

Horoskop
Parhoroskop
Astro Kalender

  Rybak Gruppen

 


Velkommen hos Astro Z-up

Astrologiens hjørne på vores portal. 

Astrologi - ja ja - der er stadig mange der rynker på næsen af dette, men det er som regel dem, som kun kender til ugebladsastrologi. Når man har læst sit eget personlige horoskop, får man generelt en helt anden mening om astrologi. Desuden - vi er nødt til at anerkende, at der findes mere mellem himmel og jord, end vi umiddelbart kan - og måske skal - forstå. Samtidig kan det være svært at finde et holdepunkt i de tider vi lever i. Før i tiden valgte man måske troen på religion, men mange har svært ved at holde sig alene til denne tro, i disse tider hvor man altid bliver konfronteret med nyt fra alle sider. Men et holdepunkt har alle brug for!

Et horoskop kan bruges på mange forskellige måder og på mange forskellige tidspunkter i dit liv. 

Skal du skifte job - eller skal du ikke?
Er der en grund til at du føler dit liv er i krise? Kan den evt. forklares astrologisk og hvis så - holder det så op igen og hvornår?
Er det nu du finder den rigtige partner, eller er der nærmere risiko for at du sælger dig selv for billigt?
Skal du købe hus nu eller hellere vente til et bedre tidspunkt?

Alt dette og meget mere, kan et horoskop hjælpe dig med at finde svar på. Du får også indblik i hvem du er og hvorfor du er blevet som du er. 

Det er alle tiders gaveidé at give et horoskop eller parhoroskop til en fødselsdag eller et bryllup. Skal du f.eks. holde talen, kan horoskopet hjælpe dig meget til at sammensætte den perfekte tale.

Synastri sammenligner 2 menneskers horoskoper, for at finde ud af, om disse 2 mennesker harmonerer godt eller dårligt sammen og for at sætte fokus på både de gode og de negativer sider. Når man sammen læser sit parhoroskop, bliver der stillet mange spørgsmål om ting man ellers aldrig ville have fået talt om. Så du kan sikkert regne ud - det tager lang tid at læse et parhoroskop, for der skal være tid til at tale sammen om tingene. 

Endelig kan vi tilbyde dig din egen personlige astrologiske kalender, som kigger tre måneder ind i din personlige fremtid og fortæller dig og gode og dårlige aspekter som du render i de næste 3 måneder. 

 

 

 

Ring eller skriv til:

 

 

Astro Z-up
Jette Rybak
Bakkedraget 8, Rødding
DK-7860 Spøttrup

Telefon: 9756 1898

E-mail 

 


E-mail

 

 

 

Copyrigth JetText 2008